Despre J4K

Just4keepers a fost fondata in anul 1999 de fostul portar al echipei Everton Ray Newland,asa ca nu suntem niste antrenori care azi sa fie maine nu care ii crede toata lumea.Ne mandrim cu  preturile noastre corecte si cu Km indeaujuns pentru studenti nostri.

Suntem cu studenti nostri pregatiti pentru drumul lung si rezultatele exceptionale si realizarile noastre va arata ce putem face noi,si rezultatele noastre nu au rivale in lumea intreaga.

De asemenea antrenori de portari just4keepers se poate lauda PESTE 450 ANI  ,o combinatie intre jucat la nivel profesionist si experienta de antrenor . Nici o alta organizatie de academie de portari din lume nu se apropie de experienta academie de portari J4K.

Si un alt lucru important antrenori nostri au peste 10,000 de meciuri jucate la profesionisti!

Aproape UN MILION de ore jucate la nivel profesionist de catre antrenori J4K.

Ne laudam cu antrenori care au jucat la nivel profesionist cat si la nivel international, care au jucat in Champions league, care au jucat La Cupa Mondiala! Asa ca suntem pe maine sigure cu  Just4keepers, si cu siguranta nu vezi gasi asa ceva in toata lumea.

Pe langa garantia care ti se ofera la J4k, avem de astfel si am creat “Once in a lifetime oportunities” pentru studenti nostri.Asa ca rugam uitati-va pe websiteu nostru sa vedeti multele avantaje care sunt si vor mai veni la Academia de Portari J4K.

La timpul cand am scris acest articol existau deja peste 50 de antrenri  J4K in 7 tari diferite si avem antrenori de portari cu nume mari care au reprezentat tara lor la cel mai inalt nivel, cateva nume ar fi , Jim Leighton MBE (unul din cei mai mari portari ai Scotiei), Kevin Pressman ( Anglia), Shane Niebeer (Africa de Sud), Neil Cutler (Anglia), Lee Kendal (Tara Galilor), Ron Healey (Irlanda) and Steve Williams (Tara Galilor).

De alfel avem antrenori J4K care isi reprezinta tara la echipele nationale ca de exemplu: Lee Kendal (Tara Galilor), John Ritchie si Jim Leighton (Scotia).De fapt Jim si John  sunt printre cei mai respectati din Scotia si se ocupa si cu scoalarizarea antrenorilor de portari la federatie reprezentand  SFA (Scottish football association).

Alti antrenori de portari care au o mare experienta ar fi David Felgate (Ex Bolton), Mark Goodlad (EX Port vale), Matt Greg (Ex Crystal Palace), Ray Newland (ex Everton), Phil Priestly (Ex Scarborough), Mark Harrison (Stoke City), Jason Pearcey (Grimsby Town), Jim Provit (Hartlepool) si Riccardo Grecco (care a jucat in prima liga italiana). La timpul cand am publicat articolul acesta antrenori J4K antrenau la cluburi profesionale ca : Liverpool, Manchester United, Manchester City, Wolves, Stockport County, Stoke City, Nottingham Forest, Darlington, Hartlepool United, Gillingham si Bury.

Ne putem lauda cu mai mult sau mai putin avem legaturi cu aproape TOATE cluburile profesionale din Anglia si Scotia.Asta include si Tara Galilor si Liga Irlandei,asa ca avem buna oportunitate de a trece orice portar talentat ne trece pragul.Ce este mai important inainte de toate ,DOAR decizia ta de a merge la un club profesionist nu cu un oarecare scouter care alege la intamplare.

Pentru ca dupa atata timp avem o vasta experienta , sesiunile noastre de antrenament sunt unici in toata lumea si rezultatele care le ofera J4K creaza multe oportunitati si resultate in cresterea tinerilor portari fata de orice alta scoala de portari din istorie.

Asa ca de ce nu vii sa incerci o SESIUNE DE ANTRENAMENT GRATUITA  si sa te bucuri de experienta J4K!

© Just4Keepers Romania 2018
Just4keepers
Or wait 60 seconds