Mesaj De La Fondator

“Nu imi vine sa cred ca au trecut atatia ani de cand conduc J4K, peste 12 ani, ce repede au trecut!”

 


(Primul Camp organizat in 2011 J4K Residential)

“Am fost norocos sa devin portar profesionist si extrem de norocos ca am lucrat cu unii dintre cei mai buni antrenori, care au si fost unii dintre cei mai buni portari, care ar fi urmatori: Peter Shilton, Peter Bonetti, Neville Southall si legenda Gordon Banks.

Acum urmatoarea mea misiune in viata este sa fac tot posibilul sa incerc sa ajut cat mai multi tineri sa isi implineasca visurile de a ajunge portari profesionisti.

In decursul anilor, la conducerea Just4Keepers am ajutat direct si indirect, am reusit sa ajut peste 2,000 de portari sa ajunga la echipe profesioniste din campionatul Angliei. Sunt foarte mandru deoarce sunt singurul antrenor de portari care duce acest concept in 28 de tari si 5 continente.

Sunt atat de pasionat de Just4Keepers si de studentii nostri, care au obtinut rezultate foarte bune si fac asta in continuare, iar in schimb te intreb daca nu ai vrea sa iti rapesti cateva momente, sa te uiti pe site-ul nostru si sa realizezi de ce portarii din lumea intreaga aleg J4K, cum arata deja succesul nostru.

Lista noastra de tineri pe care i-am ajutat sa isi implineasca visul de a ajunge portari profesionisti este coplesitor si totusi continua incredibil sa creasca.Nu vrei ca tu sa fi urmatoarea poveste de succes?

Abia astept sa vedem ce va aduce urmatoarea decada pentru J4K si pentru studentii nostri, pentru ca eu cred ca acesta este doar inceputul.”

Ray Newland

© Just4Keepers Romania 2018
Just4keepers
Or wait 60 seconds