Burse in USA

Aveti chef sa faceti fotbal si sa primiti o educatie foarte buna in USA?

Eu stiu ca majoritatea portarilor tineri vor sa isi indeplineasca visul de a deveni portari profesionisti, iar noi, cei de la Just4Keepers,  incercam sa ii indreptam pe majoritatea tinerilor spre o bursa in USA, unde au sansa ajunge portari la un nivel profesionist.
Ce inseamna bursa in USA?

Aceasta este oportunitatea ta de a ajunge in USA si a primi o educatie buna la una dintre numeroasele Universitati. Bursa dureaza 4 ani si credem noi ca este o oportunitate buna, nu doar pentru ca portarii nostri joaca la cele mai inalte standarde in USA, dar joaca si pe stadioane si baze de antrenament care sunt la un nivel foarte inalt, la fel ca in UK. Cel mai important lucru insa este ca primesc o educatie.

Asadar, dupa 4 ani se intorc cu o diploma de absolvire!

Atunci cand termina bursa au varsta de 21 de ani,  sunt in continuare tineri si se pot duce oricand la echipe profesioniste in UK.

Incercam sa invatam studentii sa fie cei mai buni tot timpul, sa incerce sa se bazeze ca vor ajunge la nivelul portari profesionisti si ca vor castiga bani din aceasta meserie.

Just4Keepers isi indruma studenti sa se autodepaseasca tot timpul si sa incerce mai multe cai, iar pentru ca acest lucru sa se intample se primeste o educatie foarte buna si consideram ca acesta este cel mai important lucru pentru studentii nostri.

Daca vrei sa stii  ce inseamna o bursa in USA, te rog intra www.goalkeeperagent.com si completeaza un formular.

Please Note: J4K este implicat in acest proiect, va asiguram ca totul 100% legitim.

© Just4Keepers Romania 2018
Just4keepers
Or wait 60 seconds