Antrenor de portari in Bucuresti: Sector 1 si 3 – Ciodar Razvan

Zonă de antrenament


Notă

Antrenamentele le sustin la baza Sportiva Sport Team din incinta campusului Agronomiei de la ora 12:00 pana la ora 16:00. Va astept in numar cat mai mare !!!

La inceput am incercat sa joc pe toate pozitiile, tocmai pentru a imi da seama care anume post imi place cel mai mult si in care ma pot descurca cel mai bine, deoarece consider ca daca nu esti pasinonat si nu iubesti ceea ce faci, nu poti sa o faci bine. Dupa aceste incercari, in opinia mea, fiind portar era cel mai spectaculos post, aveam reflexe bune, ma descurcam de minune sa fac plonjoane si eram neinfricat in fata mingii.

Portarul pe care il apreciez si admir foarte mult este marele campion Vasili Hamutovski, care a jucat inclusiv la FC Steaua Bucuresti. Imi place foarte mult de el pentru ca la meciuri avea niste interventii extraordinare, era foarte bun la iesirile din poarta, avea reflexe bune si era intotdeauna determinat pentru echipa lui. Ca si antrenor, cel care m-a inspirat in aceasta activitate, atat ca jocator, cat si ca antrenor, a fost Dl. Ion Manu (fost jucator la Rapidului), o persoana exigenta, care facea o pregatire a portarilor foarte buna , dar in acelasi timp foarte grea si placuta.

Inca din facultate am ales sa urmez in continuare domeniul sportiv, facand atat facultatea, cat si masterul in sport, specializarea fiind fotbalul. De asemenea, nu m-am oprit din invatat si am urmat niste cursuri specializate pentru antrenori de portari, in acest moment avand licenta B UEFA. What is your experience in coaching and playing in goal? Am debutat la 18 ani la echipa de divizia B Sportul Studentesc, unde m-am dezvoltat si am jucat timp de 5 ani, dupa care am activat si la alte echipe de liga a 3-a (V.V Branesti, FC Dunarea Calarasi, FC Predeal). Mi-am inceput activitatea ca antrenor la liga a 3-a la echipa Dunarea Calarasi, dupa care m-am retras in Bucuresti unde mi-am facut Academia de Portari Razvan Ciodar, special creata pentru antrenarea exclusiva a portarilor. Suplimentar, pentru a prinde o experienta cat mai mare in aceasta activitate, am antrenat la diverse cluburi private de fotbal (Galaxy, Arsenal, Initial ).

Dupa toata experienta mea, m-am hotarat ca cel mai mult mi-as dori sa antrenez portarii pentru a incerca sa ii ajut sa ajunga la un anumit nivel de pregatire. Consider ca am dat tonul la o metoda pe care pana acum nu se punea deloc accent in Romania, si anume aceea de a oferi antrenamente speciale pentru portari si de a lucra cu acestia separat de restul echipei. Inca de la cea mai frageda varsta e foarte important sa ai un antrenor de portari, de aceea prefer si iubesc sa lucrez cu copii. Antrenamentele de portari din Bucuresti le sustin la baza Sportiva Viitorul Bucuresti langa National Arena  de la ora 12:00 pana la ora 16:00. Va astept in numar cat mai mare !!!