Antrenor de portari in Bucuresti: Sector 4 – Petre Alexandru

Petre Alexandru

Contact

Telefon

0751 279 707

Click pentru a contacta antrenorul

Zonă de antrenament


Notă

a

 

 

Ca orice copil, prima oara când am ajuns pe terenul de fotbal îmi doream sa fiu atacant, sa dau goluri. La un antrenament, antrenorul m-a pus în poarta si dupa aceea la fiecare antrenament îl rugam sa stau în poarta. Ramasesem fascinat de acest post si urmaream înca de mic meciurile de fotbal, decupam pozele din ziare cu portarii din campionatele puternice ale Europei si le lipeam pe un caiet .

Am început fotbalul la vârsta de 8 ani la clubul Dinamo Bucuresti, unde aveam sa activez pâna la vârsta de 16 ani. În acelasi an m-am transferat la clubul Sportul Studentesc, unde aveam sa cunosc antrenori si sa ma antrenez cu jucatori pe care îi vedeam doar la televizor. Dupa un an la juniorii Sportului Studentesc, antrenorii Gabriel Vasiliu si Florin Tene, actualul antrenor de portari al echipei Steaua Bucuresti si fostul meu antrenor de la juniorii clubului Dinamo m-a promovat la echipa de seniori unde aveam sa progresez si sa debutez la Liga 3 înca de la o vârsta frageda. În anul 2013 aveam sa plec de la echipa continuând sa activez pâna în prezent în ligile inferioare la echipe precum Victoria Branesti, Progresul Bucuresti, Termo, Comprest Gim, echipa cu care aveam sa câstig campionatul pe Bucuresti si sa joc un baraj de promovare în Liga 3 în anul 2014.

Fiind pasionat de sport înca de mic, am ales sa studiez la un liceu cu profil sportiv si la o facultate de educatie fizica si sport, fiind absolvent în promotia 2015, cu specializarea în fotbal.

Din anul 2014 am ales sa încep o cariera în antrenorat alaturi de fostul meu coleg de la Sportul Studentesc, Ciodar Razvan, cunoscându-l foarte bine pentru pasiunea pe care o pune în antrenamente .

Am încercat si am reusit cu multa rabdare si pasiune sa punem în practica cele mai moderne si eficiente antrenamente de portari la diferite cluburi din Bucuresti (Inter Galaxy, Dinamo, Arsenal etc.), unde am avut rezultate atât noi, cât si portarii cluburilor.

Am ales sa continui pe acest drum deoarece nu am reusit sa stau departe de fotbal, iar prin experientele mele fotbalistice doresc sa îi pot învata si eu la rândul meu mai departe pe copii înca de la o vârsta frageda sa se dezvolte, sa puna pasiune în ceea ce fac si sa iubeasca fotbalul.